Simion a lansat în Italia candidații AUR și a avertizat disapora că nu va avea secții de votare la europarlamentare (Video)

Simion a lansat în Italia candidații AUR și a avertizat disapora că nu va avea secții de votare la europarlamentare (Video)

Liderul AUR, George Simion, a declarat, duminică, în Italia, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, că pe liste sunt profesori, cadre universitare, doctori sau şefi de promoţie, asta în ciuda faptului că AUR este considerat de unii ca fiind un partid extremist.

”Avem mai mulţi profesori, cadre universitare, doctori şi şefi de promoţie pe lista noastră de candidaţi la alegerile europarlamentare, decât au toţi ceilalţi oameni, pe listele lor, care au trecut bacalaureatul. Sunt tare mândru că sunt unul dintre voi, sunt tare mândru că sunt în mijlocul vostru”, și-a început George Simion discursul.

Lansarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare în diaspora – 21.01.2024

AUR prezintă candidații la alegerile pentru Parlamentul European la Lodi, în Italia

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pe Duminică, 21 ianuarie 2024

Simion a mai spus că AUR nu este un partid izolat, aşa cum unii îl consideră.

ADVERTISING

„Spuneau şi insistau că suntem izolaţi, că nimeni nu vorbeşte cu AUR, că suntem un partid extremist. Uite, aici, în Italia, nu un guvern socialist este la putere şi prietenii noştri conduc astăzi Italia şi împreună cu voi, prin oamenii pe care îi avem pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare o să conducă şi Europa şi  o să facă din Europa o Europă a naţiunilor şi o Europă care să conteze (...)

Noi, românii care avem o ţară atât de bogată, atât de frumoasă, o ţară care ar fi trebuit să fie Grădina Maicii Domnului, suntem obligaţi să stăm în exil pe aici. Nu există familie din România care să nu aibă membri, care să nu aibă prieteni, care să nu aibă cunoscuţi care astăzi să fie în Italia, Spania, Marea Britanie, Germania.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu este  corect, nu este drept ca să fiţi alungaţi aici. Veneam în drum spre Lodi şi ascultam la radio că o femeie româncă a fost omorâtă într-un garaj lângă Ancona şi câte ştiri din astea am auzit timp de 20 de ani, în care, într-adevăr, prin munca voastră, prin corectitudinea voastră, aţi spălat obrazul României şi i-aţi făcut pe italieni să vă aprecieze şi să vă iubească. Dar pentru acea femeie din Ancona este prea târziu. Şi pentru badantele românce şi pentru cei care sunt exploataţi şi sunt munciţi 24/24 în Sicilia este prea târziu”, a spus Simion.

Liderul AUR a amintit că în urmă cu 3 ani a pornit acest proiect politic căruia nimeni nu îi dădea vreo şansă.

ADVERTISING

„Acum 3 ani am pornit un proiect politic căruia mulţi nu îi dădeau nicio şansă. Voi i-aţi dat o şansă de aici din Lombardia, până în Sicilia şi Sardinia şi ne-aţi trmis în Parlamentul României. Multumesc pentru asta. Timp de 3 ani de zile am stat în Parlamentul României şi ne-am simţit de parcă am fi în fundul iadului şi ne-am luptat cu ei şi am ţipat şi ne-am bătut şi au încercat să ne denigreze. Câte şi câte minciuni. Au zis ei, lasă, că avem timp 4 ani să îi omorâm. Ziceau că suntem un val care ca valul trece, ziceau că o să ne ia parlamentarii. Dar câte nu au zis, mii de minciuni şi ţinta sistemului în aceşti 3 ani a fost AUR. Că vine la noi Băsescu, că vine Tăriceanu, că vine Ponta. Noi, împreună, i-am scos şi pe Ponta şi pe Băsescu şi pe Tăriceanu din politica românească. Nu o să îi băgăm pe uşa din dos (...)”, a mai spus Simion.

George Simion a mai spus că la alegerile europarlamentare nu vor fi secţii de votare în diaspora.

„Diaspora este principalul inamic al acestui sistem bolnav care jefuieşte România şi pentru că acum diaspora nu mai votează Klaus Iohannis, nu mai votează Rareş Bogdan, ce s-au gândit covrigarii care conduc România? Să nu lăsăm diaspora să voteze.

Primele alegeri în care noi ne luptăm pentru primul loc, să îngropăm PSD şi să îl îngropăm pe Marcel Ciolacu şi pe cei care conduc România în felul pe care îl conduc. Pe 9 iunie nu vor să facă secţii de vot în diaspora. Am trimis solicitări oficiale şi le-am spus care este procedura pentru vot prin corespondenţă, care este procedura pentru înfiinţare de secţii noi. Care a fost răspunsul lor? Că după 1 aprilie dăm drumul la o platformă web. 1 aprilie voi credeţi că mai este ziua păcălelilor şi ne mai puteţi lua de proşti? Credeţi că vă mai puteţi bate joc cu partide  inventate care să mai ia din voturile AUR, cu proteste deturnate, cu falsificarea voturilor?”, a spus Simion.

Liderul AUR a mai spus în discursul lui că, „mai mult ca sigur”, ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu ”va reduce la maxim numărul de secţii de vot pentru diaspora”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇