Se mai duc Cîţu şi Ciolacu la Kiev? Liberalul nu confirmă data oficială anunţată de Parlament

Se mai duc Cîţu şi Ciolacu la Kiev? Liberalul nu confirmă data oficială anunţată de Parlament

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, la Senat, întrebat despre vizita oficială pe care preşedinţii celor două Camere ar urma să o efectueze la Kiev, în Ucraina, că aceasta va fi la un moment dat şi detaliile vor fi date la momentul oportun.

Preşedintele Senatului a afirmat că este în lucru o vizită pentru Kiev. 

”Aşa cum am spus şi acum o săptămână, vă spun şi acum, vom da detaliile atunci când le avem. Este o vizită care va fi la un moment dat”, a spus Florin Cîţu. 

Pe data de 27 aprilie va avea loc la Kiev vizita președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități.

ADVERTISING

Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care țara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucție a Ucrainei după război. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al președintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană”, anunța Camera Deputaților pe 13 aprilie.

Marcel Ciolacu a declarat, anterior, la DCNews, că va merge în vizita oficială din Ucraina împreună cu Florin Cîţu. El a arătat că este în propunerea de calendar şi o întâlnire cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, şi crede că se va concretiza şi această întâlnire. De asemenea, el a precizat că vor avea şi deplasări în zone de conflict şi zonele cele mai afectate de război. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇