Se fac angajări la Guvern: Boloş îşi creşte cu o treime schema de personal

Se fac angajări la Guvern: Boloş îşi creşte  cu o treime schema de personal

Ministerul Digitalizării, condus de Marcel Boloş, creează încă 87 de posturi, de la 271 în prezent la 358, potrivit unui proiect de hotărâre aflat joi pe agenda Guvernului.

Totodată, va fi înființat un nou post de subsecretar de stat, în plus la cele 2 posturi existente deja, potrivit HotNews.

Potrivit proiectului, pentru majorarea posturilor se vor înființa următoarele direcții:

  • direcția gestiune și coordonare PNRR al României,
  • direcția tehnologia informației și transformare digitală,
  • direcția comunicare, transparență și dialog social precum și prin reorganizarea unor direcții și înființarea unor noi structuri (direcția economică, direcția administrativ și achiziții, serviciul resurse umane și direcția juridică și relația cu Parlamentul).
ADVERTISING

Ministerul Digitalizării spune că este nevoie de această schimbare pentru a se asigura îndeplinirea eficientă a atribuțiilor din domeniile creatoare de cunoaștere, inovare și generatoare de progres economic, social și tehnologic, dar și pentru sprijinirea întregului proces de transformare digitală aferentă administrației publice centrale și locale.

Totodată, se arată în proiect, noile direcții vor răspunde standardelor de organizare și funcționare a unei instituții cu rol deosebit de important în viitorul României și implementării PNRR al României și nu numai.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇