Săgeți din USR PLUS către Cîțu, pe tema Roșia Montana: Poate vrea o surpriză la următoarea moţiune de cenzură

Săgeți din USR PLUS către Cîțu, pe tema Roșia Montana: Poate vrea o surpriză la următoarea moţiune de cenzură

Deputatul USR PLUS Tudor Benga a declarat că ideea retragerii dosarului Roşia Montană este inacceptabilă şi nenegociabilă. El a mai spus că, în cazul în care premierul Florin Cîţu „vrea să aibă o surpriză” la următoarea moţiune de cenzură, atunci „jucatul cu focul pe lângă tema Roşia Montană” s-ar putea să fie calea.

„Nu ştiu exact cine şi ce îl sfătuieşte pe premierul Cîţu pe subiectul Roşia Montană dar dacă ţine cu tot dinadinsul să-şi torpileze de unul singur susţinerea parlamentară atunci s-ar putea să-şi fi găsit subiectul.

ADVERTISING

Nu avem ce discuta pe subiectul ăsta, ideea retragerii dosarului Roşia Montană e inacceptabilă şi nenegociabilă.

Iar dacă premierul vrea să aibă o surpriză la următoarea moţiune de cenzură atunci jucatul cu focul pe lângă tema Roşia Montana s-ar putea să fie calea”, spune Benga.  

Nu știu exact cine și ce îl sfătuiește pe premierul Cîțu pe subiectul Roșia Montană dar dacă ține cu tot dinadinsul...

Publicată de Tudor Benga pe Miercuri, 7 iulie 2021

”Pentru noi ăştia care am rămas în ţară pentru că mişcările civice pornite din Roşia Montană şi Colectiv au fost ultimul licăr de speranţă că se poate totuşi schimba ceva în ţara asta,  ăştia doi stâlpi sunt pur şi simplu intangibili.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ştiu foarte bine, mai ales ca parlamentar ales fix pe valul societal creat de aceste două mişcări, că din păcate încă n-am putut să facem dreptate nici uneia dintre cauze.   

Dar ştiu la fel de clar că dacă e vreun subiect pentru care voi da un vot de blam fără să clipesc oricărui guvern care mişcă şi un milimetru înapoi în răul făcut deja atunci este unul din astea două”, a scris Tudor Benga, miercuri pe Facebook.   

Biroul de presă al Guvernului a transmis miercuri, cu privire la informaţiile lansate în spaţiul public de Greenpeace referitor la o eventuală retragere a dosarului de înscriere în patrimoniul UNESCO a sitului Roşia Montană şi la implicarea prim-ministrului în acest demers, că Florin Cîţu nu a înaintat nicio propunere cu privire la acest subiect şi că declaraţiile ce i-au fost atribuite sunt false.

ADVERTISING

Citește și:

Solistul de la Luna amară îl critică pe Cîțu: Un parvenit deghizat în băiat de gașcă. Un tricou nu te face rocker


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇