Reacție dură din USR PLUS: Dacă un membru al familiei tale ar fi lovit de o mașină condusă de un Cîțu beat?

Reacție dură din USR PLUS: Dacă un membru al familiei tale ar fi lovit de o mașină condusă de un Cîțu beat?

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu lansează un atac dur, miercuri, la adresa lui Florin Cîțu, după ce premierul a admis că a stat în închisoare două zile în SUA, pentru că a condus băut, în urmă cu 20 de ani. „

„Ipocriții! Acest om iresponsabil conduce România (Florin Cîțu – n.red.). Să te urci beat la volan înseamnă că îți asumi și că poți ucide pe cineva nevinovat. Faptul ca mașinăria de propagandă a lui Cîțu, în frunte cu Rareș Bogdan, compară băutul la volan cu o bătaie în curtea școlii, arată nivelul moral al oamenilor care vor să aibă puterea absolută în România.

ADVERTISING

O întrebare pentru domnul Rareș Bogdan: Dacă un membru al familiei tale ar fi lovit de o mașină condusă de un Cîțu beat la volan, ai considera acest fapt ca fiind un lucru minor? Ipocriților”, scrie Emanuel Ungureanu.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.

Cine este Florin Cîțu: A studiat economie în SUA și Germania și a lucrat la Banca Europeană de Investiţii


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇