Ce decizie a luat primarul din Târgu Mureș, după accidentul în care a fost implicat Mihai Leu

Ce decizie a luat primarul din Târgu Mureș, după accidentul în care a fost implicat Mihai Leu

Primarul municipiului Târgu Mureş, Soós Zoltán, anunţă că nu va mai accepta organizarea de curse automobilistice în oraş, după accidentul de sâmbătă, în care doi copii au fost răniţi uşor după ce monopostul pilotat de Mihai Leu a lovit un gard de protecţie în timpul cursei.

Publicitate

"În niciun caz nu voi mai permite organizarea Super Rally sau a unor evenimente similare în Târgu Mureş”, a anunţat pe Facebook primarul orașului, justificând că accidentul de sâmbătă după-amiază "a dovedit că, deşi organizatorii iau toate măsurile de precauţie, pericolul nu poate fi exclus”. 

Accidentul a avut loc la a doua etapă din Campionatul Naţional de Super Rally organizată pe circuit stradal în municipiul Târgu Mureş şi la care s-au înscris 25 de concurenţi.  

Publicitate

Pilotul Mihai Leu, aflat la volanului monopost, prototipul Radical SR8, a ieşit de pe traseu şi a lovit un gard de protecţie, doi băieţi fiind loviţi uşor.  

Ulterior, în seara aceleiaşi zile, Mihai Leu i-a invitat la masă pe cei doi fraţi cărora le-a oferit trofeele pe care el le-a câştigat la etapa de la Târgu Mureş.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇