Victorie pentru Cășuneanu și Andronache la Super Rally Mangalia

Victorie pentru Cășuneanu și Andronache la Super Rally Mangalia

Racing for Fun, echipa formată din Costel Cășuneanu și Aurelian Dode Andronache, a câștigat prima confruntare a echipelor din cadrul Campionatului Național de Super Rally, care a debutat în weekend la Mangalia.

Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5) a încheiat pe 3, iar Andronache (Speed Car GT) s-a clasat pe 4, astfel că împreună au reușit să obțină cel mai bun punctaj în topul echipelor de la super rally. Pe doi s-a clasat echipa formată din francezul Jerome France (Nova Proto) și Didier Balcaen (Formula Renault), iar podiumul a fost completat de Mihai Leu (Radical SR8) și Andrei Duna (Mitjet).

ADVERTISING

În cursă, victoria i-a revenit lui Jerome France, acesta stabilind și recordul de timp pe traseul din Mangalia, în timp ce pe 2 s-a clasat Mihai Leu. Cășuneanu este singurul care nu a pilotat un monopost și s-a clasat în Top 5, completând podiumul. Pe o Skoda Fabia R5, acesta s-a impus astfel la Clasa 2B, devansându-i pe Robert Barabas și Bogdan Duma.

La final, Cășuneanu s-a declarat mulțumit de prestația sa în confruntarea cu monoposturile și a lăsat să se înțeleagă că nu e exclus ca în curând să îl vedem la bordul unui prototip pentru a mai recupera din avantajul contracandidaților săi. În 2019, Cășuneanu a fost campion național absolut la super rally.

ADVERTISING

La etapa de la Mangalia au luat startul un total de 24 de piloți, printre alte nume consacrate numărându-se Vali Porcișteanu, Dani Oțil, Vlad Cosma și Adrian Grigore. Următoarea etapă a competiției care se desfășoară exclusiv pe circuite urbane va avea loc pe 2 iulie la Târgu Mureș.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇