PSD mai racolează și din Făgăraș și Victoria un primar și peste 40 de consilieri locali: Este o mândrie

PSD mai racolează și din Făgăraș și Victoria un primar și peste 40 de consilieri locali: Este o mândrie

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a anunţat, vineri, că mai mulţi primari şi consilieri locali s-au alăturat organizaţiei.

PSD Braşov anunţă, vineri, într-un comunicat de presă că este vorba despre Camelia Bertea – primarul oraşului Victoria – aleasă din partea USR, Gheorghe Sucaciu – primarul municipiului Făgăraş – ales independent şi Sergiu Arsene – primarul comunei Bod – ales independent. Acestora li se adaugă 40 de consilieri locali, aleşi la nivelul întregului judeţ.

ADVERTISING

”Pentru PSD Braşov este o mândrie să avem în rândurile noastre, atât oameni cu experienţă, cum este Primarul Municipiului Făgăraş, cât şi colegi mai tineri, motivaţi să facă performanţă în administraţie. Le mulţumesc că au ales să răspundă invitaţiei mele, de a se alătura unei echipe politice hotărâtă să câştige alegerile din 2024 în judeţul Braşov! Ei au venit alături de noi pentru că pe parcursul anilor am demonstrat seriozitate şi am fost un sprijin real atunci când au avut nevoie, în consiliile locale sau în Consiliul Judeţean Braşov”, a declarat Marius Dunca, citat în comunicatul de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, Dunca a mai afirmat că uşa social-democraţilor braşoveni este deschisă atât pentru cei care doresc să facă politică şi administraţie, cât şi pentru cei care vor să candideze la alegerile din acest an sub sigla PSD.

”Pentru PSD, importanţi sunt oamenii şi proiectele care le fac viaţa mai bună! Nu am făcut niciodată politică pentru a bloca pe cineva, pentru a încurca vreun primar dacă vine din alt partid. Acest lucru s-a văzut şi sunt convins că venirea noilor colegi alături de noi se bazează pe această abordare pe care o avem la nivelul întregului judeţ. Uşa noastră rămâne deschisă, vom susţine întotdeauna proiectele bune pentru oameni”, a adăugat senatorul.

ADVERTISING

Totodată, PSD Braşov a anunţat două candidaturi din partea PSD la funcţia de primar. Daniel Cusai va intra în cursa electorală pentru funcţia de primar al oraşului Ghimbav şi Viorel Strîmtu pentru Primăria Comunei Dumbrăviţa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇