Preşedintele Parlamentului Ungariei o acuză pe Kovesi că e agent străin: Ceauşescu ar fi mândru

Preşedintele Parlamentului Ungariei o acuză pe Kovesi că e agent străin: Ceauşescu ar fi mândru

Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al Parchetului European, este acuzată de László Kövér, liderul Parlamentului Ungariei, că ar fi agent străin.

În timpul dezbaterii asupra pachetului de redresare economică a UE, László Kövér a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că e agent străin şi a spus că Ceauşescu ar fi mândru de ea, dacă ar vedea-o, informează Hungary Today.

Kover o acuză pe Kovesi că şi-a câştigat renumele prin lansarea a zeci de anchete împotriva adversarilor politici, printre care şi primari maghiari.

ADVERTISING

Liderul Fidesz a adăugat că sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate (?!).

„Au fost acuzaţi complet pe nedrept, duşi de la familiile lor în zori în maşina unei unităţi de comandă. În acest timp, sute de mii de apeluri telefonice au fost interceptate ca urmare a unei colaborări între DNA şi Securitate (referirea e de fapt la protocolul cu SRI - n.red.).

Ei bine, dacă tovarăşul Ceauşescu ar fi în viaţă, ar fi mulţumit dacă ar vedea ce fac în România ”, a spus László Kövér, președintele Parlamentului Ungariei.

ADVERTISING

Kovesi e pregătită de atacuri la nivel european. Ce spune despre procurorii și judecătorii din România


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇