PNL a ratificat protocolul de colaborare în plan local cu PMP. Devine Neamțu viceprimar?

PNL a ratificat protocolul de colaborare în plan local cu PMP.  Devine Neamțu viceprimar?

Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a ratificat, luni, protocolul de colaborare în plan local cu Partidul Mişcarea Populară, a anunţat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

„În cadrul Biroului Executiv am votat şi ratificat protocolul de colaborare în plan local între PNL şi PMP.

După cum ştiţi, PMP se află la guvernare alături de PNL, facem parte din aceeaşi familie politică - Partidul Popular European - şi am luat decizia ca în consiliile locale, consiliile judeţene să avem un protocol de colaborare, în primul rând pentru a pune în aplicare programele de dezvoltare locală, promisiunile pe care le-am avut ambele partide în campanie şi pentru a colabora foarte bine aşa cum o facem la nivel naţional", a precizat Sighiartău după şedinţa conducerii PNL.

ADVERTISING

Colegiul Naţional al PMP a aprobat, duminică, semnarea unui protocol de colaborare cu PNL pentru crearea de majorităţi de dreapta în consiliile judeţene şi locale, a anunţat liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac. 

Încă nu s-a anunțat dacă Mihail Neamţu va fi viceprimar în Capitală, informație vehiculată în ultimele zile pe surse de presă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇