Piedone și-a depus candidatura la Sectorul 5. Onțanu va fi sprijinit de partidul Antenelor

Piedone și-a depus candidatura la Sectorul 5. Onțanu va fi sprijinit de partidul Antenelor

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5, din partea PPU (social-liberal), au anunţat, duminică, reprezentanţii formaţiunii.

Publicitate

PPU este partidul sprijinit intens de trustul Intact, din care fac parte Antenele.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PPU, Cristian Popescu Piedone şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Sectorului 5, fiind astfel primul candidat înregistrat oficial în Bucureşti.

”Pe Primăria Sectorului 5 văd că scrie <<Aproape de Oameni>>. Da, cu siguranţă cu mine primar va fi aproape de oameni, nu va fi doar un slogan”, a transmis Cristian Popescu Piedone, după depunerea candidaturii.

Publicitate

Candidatul PPU (social-liberal) a depus şi lista consilierilor, documente însoţite de peste 4.000 de semnături de la susţinători.

La Sectorul 2 PPU (social-liberal) şi ADER au semnat o alianţă electorală pentru susţinerea lui Neculai Onţanu, în timp ce la Sectorul 4 a fost formată o alianţă pentru susţinerea actualului primar, Daniel Băluţă.

La Sectorul 3 va candida Ulise Toader, din partea PPU (social-liberal).

În decembrie 2019, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, decizia nefiind definitivă. 

Citește mai multe despre candidaturile din București la locale 2020:

Firea anunţă candidaţii PSD pentru primăriile de sector

Ponta și-a anunțat candidații pentru București - Generalul Ioan Sîrbu, la Primăria Capitalei: Vin la Primărie pentru că acum e nevoie mai mult ca oricând de un medic

Cum au fost aleși candidații antiPSD pentru Capitală și de ce a rămas PMP afară. Riscul să se amâne alegerile: 50% - Interviu video cu Dragoș Tudorache


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇