PSD anunță că a înghițit toată organizația PNL Târgu Jiu cu 300 de membri. Liderul PNL Gorj: O minciună!

PSD anunță că a înghițit toată organizația PNL Târgu Jiu cu 300 de membri. Liderul PNL Gorj: O minciună!

Filiala PSD Gorj a anunţat, joi seară, că toată organizaţia PNL Târgu Jiu ar fi trecut la PSD.

”Echipa Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizaţii municipale a PNL.

Totodată, membrii conducerii organizaţiei PSD a municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societăţii Edilitara, în funcţia de vicepreşedinte.

Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni şi au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea municipiului Târgu-Jiu şi, implicit, a judeţului Gorj”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD Gorj.

ADVERTISING

Obiectivul conducerii PSD Târgu Jiu este ”acela de a câştiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor”.

”Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenenţa lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are uşile deschise spre toţi cei care vor să se implice activ în susţinerea proiectelor bune pentru judeţ, astfel că în perioada următoare sunt aşteptaţi şi alţi noi membri care se vor înscrie în PSD”, scrie în postare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE Însă liderul PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, susţine că nu are nicio legătură cu realitatea anunţul PSD.

“Nu este niciun scandal. Este o acţiune marca PSD. Nu are nicio legătură cu realitatea şi vă spun cu toată responsabilitatea şi dvs puteţi verifica şi prin oamenii care sunt de presă şi sunt din teritoriu că este o minciună.

Fosta organizaţie PNL de la Târgu Jiu, care s-a dizolvat din lipsă de activitate, are 164 de membri. Nu pot fi în niciun caz 300, cum spun ei, şi s-a dizolvat acum aproximativ două luni şi are un alt preşedinte interimar care şi-a făcut o nouă organizaţie şi nu are nicio legătură cu povestea lor”, a explicat Ion Iordache, vineri, la Antena3.

ADVERTISING

Întrebat dacă au plecat oameni de la PNL la PSD, liderul PNL Gorj a răspuns: “Nu a plecat nici un om. Este o minciună marca PSD, un partid al minciunii şi al dezamăgirii, vă spun cu toată responsabilitatea. Eu sunt preşedinte de puţin timp, nu am cunoscut acest partid, dar acest partid care în teritoriu, acum, în loc să aibă preocupări ale zilei, preocupări ale oamenilor, preocupări a ce se întâmplă şi ce face această guvernare acum, astăzi, care bâjbâie prin conducerea PSD şi nu are soluţii, creează astfel de subiecte ca să distragă atenţia de la problemele reale. Vă spun încă o dată nu este nimic adevărat”. 

În aprilie, senatorul Ion Iordache anunța că va face o evaluare pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în condiţiile în care s-a rostogolit în spațiul public informația cum că Marcel Romanescu, actualul edil, s-ar putea îndrepta către o altă formațiune politică.

“PNL și-a propus să susțină acel candidat care va avea cel mai credibil proiect de dezvoltare a municipiului. În momentul de față, nu există un candidat pe care noi l-am ales”, zicea liderul liberalilor gorjeni.

Reacția venea după ce primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a spus că liderul PNL Gorj nu a oferit nicio șansă echipei PNL Târgu-Jiu în ceea ce privește susținerea pentru o nouă candidatură la primărie în 2024.

Cert este că dacă primarul pleacă din PNL îşi pierde mandatul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇