Orban nu se teme de plângerea PSD la DNA: ”Bazaconii”

Orban nu se teme de plângerea PSD la DNA: ”Bazaconii”

Premierul Ludovic Orban a reacţionat privind plângerea depusă de PSD la DNA în care reclamă PNL pentru racolarea unor primari.

Liderul liberal a catalogat ca fiind „bazaconii” acţiunile social-democraţilor şi a spus că liberalilor nu le este teamă.

„Bazaconii. Nu ne este teamă. Aşteptăm DNA să se pronunţe pe orice temă, deşi cred DNA ar trebui să fie foarte ocupat cu multiplele furăciuni care au fost făcute de PSD şi care sunt făcute în continuare de PSD, de modul în care duc campania.

Chiar mi se pare jenant ca PSD să vorbească despre acest subiect, în condiţiile în care, vă dau numai un exemplu, la Buzău, fieful preşedintelui PSD Marcel Ciolacu, din 89 de primari, peste 80 de primari în funcţie sunt candidaţi din partea PSD.

ADVERTISING

La Olt, mâna dreaptă a domnului Ciolacu, unde este domnul Stănescu, din 114 primari, peste 100 de primari în funcţie candidează din partea PSD.

Mai degrabă în judeţele conduse de PSD miroase a presiune pusă asupra primarilor pentru a candida din partea PSD”, a declarat, luni, Ludovic Orban, întrebat despre subiect şi despre acuzaţiile PSD potrivit cărora PNL ar pune presiune pe primarii social-democraţi să candideze din partea liberalilor.

Cum explică un lider PNL faptul că partidul a racolat masiv primari PSD: Sunt ”foarte puțini”, mai ales cei care au criticat PSD

ADVERTISING
Declarații susținute de premierul Ludovic Orban

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban

Publicată de Guvernul României pe Duminică, 16 august 2020

Întrebat  cum au ajuns primarii PSD să candideze pe listele liberalilor, Ludovic Orban a răspuns:

„Cunoaşteţi punctul meu de vedere. Dacă mai sunt preşedinţi de organizaţii, au mai fost şi comasaţi prin absorbţie. Cunoaşteţi punctul meu de vedere, nu încurajez acest lucru şi de-a lungul timpului nu am apreciat acest fenomen”.

PSD acuză PNL că le fură primarii: Acum vă plac oamenii lui Dragnea?

PSD a făcut plângere la DNA prin care acuză trei liberali din Guvern de constituire de grup infracţional organizat, prin exercitarea de presiuni şi şantaj la adresa unor edili ai social-democraţilor. 

ADVERTISING

USR-PLUS a sesizat DNA şi Poliţia: Există o ”fabrică de semnături false” în beneficiul candidaţilor PSD din Bucureşti

Citește cele mai tari exclusivități SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇