Orban: Credeţi că s-a născut mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit

Orban: Credeţi că s-a născut  mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit

Premierul Ludovic Orban a afirmat că ne confruntăm cu ”o campanie foarte ciudată” şi că este un bombardament de informaţii false, că sunt o mulţime de lansatoare de mesaje care îndeamnă oamenii să nu respecte regulile. El a spus că nici mitingul din Piaţa Victoriei nu s-a născut din senin.

“Ne confruntăm cu campanie foarte ciudată. Este un bombardament de informaţii false, negaţioniştii, cei care neagă existenţa virusului,  cei care sunt promotorii teoriei conspiraţiei. O mulţime de lansatoare de astfel de mesaje pur şi simplu transmit foarte intens şi foarte bine gândit aceste mesaje care instigă lumea să nu respecte nişte reguli”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, la B1 Tv. 

ADVERTISING

El a spus că nu înţelege de ce au protestat oamenii duminică în Piaţa Victoriei, precizând că purtatul măştii este principal formă de apărare împotriva virusului.

“Sunt multe tipuri de lansatoare. Credeţi că s-a născut  mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit, sunt nişte pagini, site-uri de pe care s-a făcut mobilizarea la miting. Nu înţeleg de ce au protestat, că nu vor să poarte mască? Purtatul măştii este principla formă de apărare împotriva virusului. Că nu sunt de acord cu legea?”, a mai afirmat premierul Orban.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/guv.ro/videos/301204414584453

Un protest la care au participat persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus a avut loc, duminică, în Piaţa Victoriei. Oamenii au protestat faţă de”dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu au purtat măşti de protecţie şi nici nu au respectat distanţa fizică.

Participanţii aucerut ”libertate” şi au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”. 

Protest în Piața Victoriei față de legea carantinei și ”dictatura sanitară” (Video). Jandarmii au împărțit amenzi

ADVERTISING

Arafat, despre cei care au protestat în Piața Victoriei: Îi aşteptăm la spital. Sunt convins că nu or să scape


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇