Nicuşor Dan, despre candidatura lui Traian Băsescu: E logic, e legitim ce face PMP

Nicuşor Dan, despre candidatura lui Traian Băsescu: E logic, e legitim ce face PMP

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, luni seară, că este ”logic, e legitim” ce face PMP, care a anunţat candidatura lui Traian Băsesc la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan a afirmat că a fost un susţinător al ideii ca PMP să facă parte din alianţa care-l susţine, însă ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidaţi să fie convinşi să reunţe, lucru care nu s-a întâmplat.

Nicuşor Dan a fost întrebat, luni seară, la TVR, despre candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei şi a răspuns: ”Lucrul cel mai important care s-a întâmplat în aceată precampanie este alianţa între PNL şi USR PLUS. Sunt partide care au în sondaje peste 50%. Lucrul şi mai important este că peste 70% dintre bucureştenii chestionaţi spun că Bucureştiul merge într-o direcţie greşită. Avem o alianţă de trei partide care au înţeles mai întâi că trebuie să aibă un candidat comun la Primăria Capitalei şi au candidaţi comuni la primăriile de sector”.  

Alianță istorică a partidelor de dreapta pentru București: Cine nu susţine această echipă o susţine pe Firea

Nicuşor Dan, un ”susţinător al ideii ca această alianţă să fie formată din patru partide, nu din trei”

”Nu vreau să blamez pe nimeni, fiecare a fost de bună credinţă numai că, uneori, în politică, se întâmplă că aşteptările pe care şi le fac unii şi alţii nu se întâmplă. Şi iată că nu s-a întâmplat. (...) În politică sunt mulţi oameni şi aceştia sunt grupaţi în organizaţii. Organizaţiile au ambiţii politice, au oameni pe care-i pregătesc ani de zile. (...)  Negocierea este condusă de anumite organizaţii care trebuie să cedeze de la ele anumite poziţii. Când vrei să faci o alianţă de patru partide, trebuie să convingi trei sferturi dintre candidaţi să renunţe şi lucrul acesta nu s-a întâmplat”, a mai declarat Nicuşor Dan.  

Nicuşor Dan, despre candidatura lui Tăriceanu: Lupta mea este cu Gabriela Firea

Acesta consideră că existenţa unui candidat din partea PMP este legitimă.

Este legitim ca PMP să candideze cu candidat la Primărue Capitalei care să tragă lista de consilieri. E logic, e legitim ce face PMP. Lupta care contează este PSD şi anti-PSD, iar eu cred că votantul PMP o să aleagă votul util”, a mai declarat candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS.

În final, Nicuşor Dan a conchis: ”S-a întâmplat ca ce voiau unii şi ce voiau alţii să nu se îmbine. Se întâmplă în viaţă”.

Liderul PMP, Eugen Tomac, invită membri PMP şi susţinătorii la strângerea de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3636722593009343&set=a.490883140926653&type=3&theater

De ce candidează Traian Băsescu: Vrea să fie primar, să nu iasă Firea sau să îl deturneze pe Nicușor Dan? - Interviu


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇