Nicuşor Dan: Bucureşti va avea în doi ani o hartă geospaţială

Nicuşor Dan: Bucureşti va avea în doi ani o hartă geospaţială

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Municipiul Bucureşti ar urma să aibă în doi ani o hartă geospaţială, cu o componentă supraterană şi una subterană.

„Municipiul Bucureşti va avea în doi ani o hartă geospaţială. Pe de o parte, supraterană, cuprinzând clădirile şi arterele, mobilierul urban, etc. Pe de altă parte, subterană, cuprinzând toate reţelele. Este proiectul despre care am discutat astăzi la întâlnirea de lucru pe care am avut-o cu directorul general al ANCPI, Laurenţiu Alexandru Blaga”, arată edilul general, într-o postare pe Facebook.
 
Nicuşor Dan menţionează că Primăria va colabora cu Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) şi va găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală.

ADVERTISING

"Pe partea de proprietate, realizarea cadastrului general al oraşului este o prioritate. Vom colabora, de asemenea, cu ANCPI şi vom găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală. Va fi o colaborare de lungă durată, astfel încât să oprim abuzurile şi să punem Bucureştiul pe traiectoria corectă şi în acest domeniu

Nicușor Dan

Municipiul București va avea în 2 ani o hartă geospațială. Pe de o parte, supraterană, cuprinzând clădirile și arterele,...

Posted by Nicușor Dan on Friday, February 12, 2021
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇