Magda Catone se alătură PNL Sector 2, de unde au plecat 24 de membri odată cu DC Popescu

Magda Catone se alătură PNL Sector 2, de unde au plecat 24 de membri odată cu DC Popescu

Actriţă a Teatrului Naţional din Bucureşti, Magdalena – Magda Catone, se implică în politică şi s-a alăturat echipei Partidului Naţional Liberal Sector 2, potrivit unui anunţ pe Facebook.

„Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.

ADVERTISING

Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone,...

Publicată de PNL Sector 2 pe Joi, 13 august 2020

Monica Anisie, preşedinele PNL Sector 2, declară că este încrezătoare în candidatura Magdei Catone. 

"M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc şi în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Naţional Liberal pentru cetăţenii Sectorului 2.

Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetăţeanului aşa cum doamna Catone a fost şi este în slujba scenei româneşti. Împreună putem câştiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie, preşedinta PNL Sector 2.

ADVERTISING

24 de membri PNL Sector 2 au demisionat și merg cu DC Popescu, candidat sprijinit de PSD în alegeri

Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie "De ce trag clopotele Mitică?". 

Deşi a jucat în numeroase filme de lungmetraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut şi în telenovele, niciodată nu a renunţat la cariera ei teatrală. 

ADVERTISING

Este deţinătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de Teatru din Braşov, 1983, şi a premiului special al juriului la Festivalul de Teatru pentru Tineret, Costineşti, 1984.

Orban îl critică pe liberalul Dan Cristian Popescu, susţinut de PSD pentru Sectorul 2: E o decizie greşită. Îl va face să piardă toată încrederea


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇