Ludovic Orban, către o persoană aflată într-un scaun cu rotile: Ce viteză prinde? Gestul premierului, intens criticat pe reţelele sociale (Video)

Premierul Ludovic Orban a întâlnit, miercuri, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”. Momentul a fost suprins în imagini, iar gestul premierului este intens criticat pe reţelele sociale.

Premierul Ludovic Orban a făcut, miercuri, o vizită de lucru în judeţul Argeş, unde a participat la mai multe evenimente.

La un moment dat, premierul a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”.

”Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa...”, i-a răspuns bărbatul.

ADVERTISING

Ludovic Orban a dat mâna cu persoana aflată în scaun cu rotile şi i-a urat sănătate.

Momentul a fost surprins în imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adăugat mesajul: ”Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile...CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta....”.

https://www.facebook.com/355372098635211/videos/769805183798312/

Postarea a strâns zeci de mii de vizualizări şi sute de comentarii, cele mai multe negative la adresa premierului. Chiar şi cei care au înţeles că a vrut să fie empatic, au concluzionat: ”Atât poate”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇