Kelemen Hunor, la Congresul PNL: Problemele României vor rămâne şi după terminarea congresului

Kelemen Hunor, la Congresul PNL: Problemele României vor rămâne şi după terminarea congresului

Preşedintele UDMR, viceprim-ministrul Kelemen Hunor a transmis, sâmbătă, la Congresul PNL, că problemele României vor rămâne şi după terminarea congresului PNL. El consideră că coaliţia aflată la guvernare trebui să depăşească neînţelegerile de moment şi orgoliile personale pentru că „până la urmă, politica este despre cetăţeni şi nu despre noi, despre politicieni”.

„Dezideratele majore ne orientează în aceeaşi direcţie. Putem să avem şi avem dispute, dar pe parcursul anilor, când am fost parteneri de guvernare, am învăţat că într-o coaliţie este nevoie de răbdare, e nevoie de înţelegere şi, bineînţeles e nevoie de compromisuri.

ADVERTISING

Această experienţă este un motiv solid şi în 2021, în toamna congreselor partidelor din coaliţie, în condiţii politice, speciale şi economice dificile, să nu renunţăm la parteneriat şi să trecem peste neînţelegerile de moment să trecem peste orgoliile personale şi până la urmă, politica este despre cetăţeni şi nu despre noi, despre politicieni”, a afirmat Kelemen în faţa celor peste 3.600 de delegaţi care participă la congresul organizat la Romexpo. 

Acesta a adăugat că aşteptările cetăţenilor sunt „uriaşe”. 

ADVERTISING

„Astăzi aveţi o provocare uriaşă, veţi alege preşedintele PNL, dar cu  toate emoţiile şi cu tot zgomotul, această zi se va termina foarte, foarte repede. Problemele , în schimb, nu vor dispărea. Nu s-a încheiat pandemia, preţurile au explodat şi aş putea continua cu multe exemple”, a adăugat vicepremierul.  

Desfășurarea Congresului PNL minut cu minut, cu informații de la fața locului.

Citește și: Festivalul grotesc și alegerea imposibilă

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇