Întrebarea pe care Emil Constantinescu ar pune-o candidaților la funcția de președinte

Întrebarea pe care Emil Constantinescu ar pune-o candidaților la funcția de președinte

Fostul preşedinte al României Emil Constantinescu a declarat că a prezentat o scrisoare la un summit al tinerilor, scrisoare care se adresează şi celor care aspiră la funcţia supremă în stat. În scrisoare, fostul șef de stat îi întreabă dacă este mai important pentru ei succesul misiunii asumate sau propriile interese.

Întrebat în cadrul emisiunii Insider Politic de sâmbătă, de la Prima TV, ce sfat le dă candidaţilor la funcţia de preşedinte, Emil Constantinescu a vorbit despre o scrisoare adresată tinerilor. 

ADVERTISING

”Sfatul pe care l-aş da tuturor candidaţilor la funcţia supremă în stat, acest sfat este inclus într-o scrisoare către tinerii de azi, din toată lumea, pe care am prezentat-o la un summit mondial al tineretului, care avea deviza «Tinerii de azi, liderii de mâine»”, a precizat Constantinescu. 

Fostul preşedinte a explicat că le-a pus tinerilor, în această scrisoare, o întrebare.  

”În această scrisoare le spun - dacă vreţi să deveniţi lideri şi să conduceţi, unii dintre dumneavoastră vor avea funcţia supremă în stat, trebuie să vă puneţi, de la început, o întrebare fundamentală: «Ce este important pentru voi, succesul misiunii pe care  v-aţi asumat-o sau succesul personal şi interesele de grup şi ale familiei dumneavoastră?» Aşa am gândit toată viaţa”, a mai adăugat Emil Constantinescu. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇