Fostul ministru Liviu Pop se desparte de PSD. Ce acuzaţii a lansat la plecare

Fostul ministru Liviu Pop se desparte de PSD. Ce acuzaţii a lansat la plecare

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop pleacă din PSD şi îl acuză pe preşedintele organizaţiei de Maramureş, Gabriel Zetea, că se comportă într-un mod dictatorial, nerespectând statutul partidului.

„Dragi prieteni, stimați colegi,

Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat.

Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean.

ADVERTISING

Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru.

A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară.

Mai mult, doamna puternică din spatele lui (?) l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș", a scris pe Facebook Liviu Pop, fără însă a oferi detalii referitor la cine face trimitere.

ADVERTISING

În finalul mesajului, Pop spune că "îşi rezervă dreptul" de a reveni în partid, doar în cazul în care Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș.

Având în vedere că alţi colegi plecaţi din PSD au ajuns fie la Partidul Ecologist, fie la ProRomânia, unii internauţi l-au întrebat pe Pop dacă va intra în vreunul din cele două partide, însă el a refuzat să răspundă.

Cătălin Rădulescu, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu s-au înscris în PER: Conducerea incultă a PSD a eliminat de pe listele parlamentare intelectuali

ADVERTISING

Amintim că la finalul luni octombrie, senatorul Liviu Pop a fost exclus de pe lista candidaţilor PSD Maramureş pentru parlamentare, deşi spune el că filiala îl plasase pe primul loc al listei pentru Senat şi îşi întreba prietenii de pe Facebook dacă ar mai trebui să rămână în partid.

Şi Liviu Pop a fost exclus de pe listă la parlamentare. Acum face sondaj pe Facebook dacă ar trebui să plece din PSD


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇