Fostul deputat Dan Ilie Morega face glume după ce a fost prins conducând fără permis a treia oară într-o săptămână și cu girofarul pe mașină (Video)

Fostul deputat Dan Ilie Morega face glume după ce a fost prins conducând fără permis a treia oară într-o săptămână și cu girofarul pe mașină (Video)

Fostul prefect de Gorj și deputat Dan Ilie Morega a fost fost filmat, joi seară, în timp ce conducea cu viteză în Târgu Jiu, cu un girofar pe mașină și dând flash-uri șoferilor, deși avea permisul suspendat și e cercetat în alte două dosare tot pentru infracțiuni rutiere, comise în ultima săptămână.

Morega a călcat și linia dublă continuă și a intrat și pe contrasens în goana sa, fapte ce se adaugă infracțiunii evidente de a conduce fără permis, dar și a folosi ilegal girofarul.

Potrivit Aktual24, el avea carnetul suspendat de la începutul lui februarie, din motive medicale, la cererea unui psihiatru, dar asta nu l-a împiedicat.

Fost prefect de Gorj, surprins la volanul unei mașini cu girofar ilegal, deși are permisul suspendat

Morega, ce tocmai a împlinit în ianuarie 78 de ani, a reacționat cu o glumă pe Facebook.

morega-gluma-FB
Foto: Facebook/Dan Ilie Morega

Morega a fost prefect de Gorj susținut de PDSR, iar apoi deputat PNL și membru PRM. El a fost vizat și de mai multe anchete DNA, iar în 2011 a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar de corupție în care a fost judecat alături de fostul ministru liberal al Muncii Paul Păcuraru.

ADVERTISING

În 2017, el a fost propus de Ministerul Energiei în Consiliul de Administraţie al E.ON Gaz Furnizare.

În 2023, Morega a anunțat înființarea Alianței oamenilor de știință, antreprenorilor, pensionarilor și tineretului și spunea că nu exclude să o transforme într-un partid politic.

Pe vremea comunismului a obținut de două ori titlul de Erou al Muncii Socialiste și a fost decorat de Nicolae Ceaușescu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇