Fost senator şi secretar de stat în Ministerul Apărării, mort de coronavirus la 51 de ani

Fost senator şi secretar de stat în Ministerul Apărării, mort de coronavirus la 51 de ani

Fostul senator Dan Tătaru, care a deţinut şi două mandate de secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale, a murit, duminică, la vârta de 51 de ani, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că pacientul a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transferat cu elicopterul.

”Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate”, a scris, duminică, pe Facebook, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

ADVERTISING

Fostul senator se afla internat în spitalul din Moineşti.

Raed Arafat a declarat, duminică seară, la Antena 3, că s-a intenţionat transferul la Spitalul Militar ROL 2 instalat în incinta Institutului „Ana Aslan”, dar pacientul a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transferat cu elicopterul şi nu a putut fi resuscitat.

Dan Tătaru a fost ales, în 2012, senator din partea PSD, la Bacău. Din 2015 acesta a activat ca senator independent, până la finalizarea mandatului în 2016. 

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Când crede medicul Virgil Musta că va scădea numărul de cazuri de COVID

Raed Arafat spune că vaccinul anti-COVID nu va rezolva instantaneu situaţia

Coronavirus: Peste 18 milioane de cazuri și aproape 690.000 de decese, în lume


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇