Firea acuză fake news și o campanie murdară, după ce a apărut un filmuleț în care angajați ai Primăriei Sectorului 5 ar falsifica semnături pentru ea

Firea acuză fake news și o campanie murdară, după ce a apărut un filmuleț în care angajați ai Primăriei Sectorului 5 ar falsifica semnături pentru ea

Gabriela Firea acuză o campanie murdară și fake news, în ceea ce privește filmulețul care a circulat luni pe rețelele de socializare și în care angajați ai Primăriei Sector 5 par să falsifice semnături, inclusiv pentru candidatura ei la PMB.

”Sunt fake newsuri și manipulări. O campanie murdară care a început încă din ianuarie împotriva mea”, a acuzat Firea, într-o declarație de presă unde a anunțat lista de consilieri cu care PSD vrea să obțină majoritatea la Consiliul General.

Primarul a ținut să se ”delimiteze în totalitate de astfel de practici” și a susținut că ”ar trebui să le fie rușine politicienilor care neavând niciun proiect pentru București fac o campanie murdară”.

ADVERTISING

Firea a ținut să le mulțumească unor tineri care ar fi ajutat-o să strângă 43.000 de semnături, despre care spune că sunt reale și verificate.

Personalitati marcante ale tarii si Capitalei ni se alatura pentru a continua ceea ce am inceput acum 4 ani : modernizarea Bucurestiului!Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla : Petre Roman - prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu, oamenii de sport si fair-play : Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri. Asa cum am lucrat in ultimii 4 ani, asa vom lucra si in urmatorii 4 in Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare barbat, femeie sau copil din Capitala, si ma bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune in realitate.

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 17 august 2020

Alianţa USR-PLUS a transmis sesizări la DNA şi la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, acuzând existenţa unor ”fabrici de semnături false” pentru alegerile locale, în beneficiul PSD.

Reprezentanţii alianţei susţin că datele unor oameni cu condiţii precare ar fi utilizate de funcţionari din primării pentru listele de susţinere a candidaturii depuse la Autoritatea Electorală de Gabriela Firea şi de primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

ADVERTISING

USR-PLUS a sesizat DNA şi Poliţia: Există o ”fabrică de semnături false” în beneficiul candidaţilor PSD din Bucureşti

Atât fostul ministru Vlad Voicuescu, cât şi consilierul general USR Octavian Berceanu distribuie un filmuleţ în care persoane care par a fi funcţionari în primărie completează liste de semnături şi discută despre volumul mare de lucru.

Vă amintim că SpotMedia.ro a dezvăluit că la STB se strâng semnături pentru susținerea Gabrielei Firea

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇