Ciucă anunță că toate obiectivele din PNRR au fost îndeplinite. Ieri, Vîlceanu spunea altceva

Ciucă anunță că toate obiectivele din PNRR au fost îndeplinite. Ieri, Vîlceanu spunea altceva

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, joi seara, îndeplinirea obiectivelor din PNRR care trebuiau realizate în primul trimestru al anului.

”Toate cele 24 de ţinte şi jaloane din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) asumate pentru primul trimestru al acestui an sunt îndeplinite din perspectiva responsabilităţii Guvernului. A fost un efort de echipă. Mulţumesc tuturor celor implicaţi”, a spus premierul.  

Ciucă a mai spus că activitatea va continua în acelaşi ritm susţinut pentru a valorifica cele aproape 30 de miliarde de euro și că banii vor fi investiţi ”pentru dezvoltarea României şi în beneficiul cetăţenilor”.  

ADVERTISING

Ieri, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, spunea că două dintre cele 24 de jaloane şi ţinte asumate prin PNRR şi pe care România trebuie să le îndeplinească în această lună nu sunt gata și vor fi închise în următoarele două săptămâni.

Era vorba despre jaloane ce trebuiau îndeplinite de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

Mai mult, Vîlceanu dădea asigurări că nu vor exista consecinţe pentru neîndeplinirea la termen a celor două jaloane de la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării MCID.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇