Ciucă a convocat miercuri o nouă ședință de Guvern, în care se mai împart niște bani din fondul de rezervă

Ciucă a convocat miercuri o nouă ședință de Guvern, în care se mai împart niște bani din fondul de rezervă

Guvernul se întruneşte, miercuri, de la ora 17:30, în a doua şedinţă din această săptămână.

Pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală etapele I şi II, se precizează într-un comunicat al Guvernului.

De asemenea, Executivul va discuta şi un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume tot din Fondul de rezervă pentru susţinerea activităţii aeroporturilor regionale pentru care consiliile judeţene au calitatea de autoritate publică tutelară.

Proiectul reprezintă continuarea demersului legislativ aprobat în şedinţa marţi prin Ordonanţa de Urgenţă privind unele măsuri pentru susţinerea activităţii aeroporturilor regionale pentru care consiliile judeţene au calitatea de autoritate publică tutelară, menţionează sursa citată.

ADVERTISING

O ședință de Guvern a avut loc și marți, însă premierul Ciucă anunțase că îi va chema din nou pe miniștri la Palatul Victoria, pentru a rezolva mai multe probleme în legătură cu PNRR.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇