Cîțu se declară mândru de bilanțul pe 2021: Life is a journey, not a destination

Cîțu se declară mândru de bilanțul pe 2021: Life is a journey, not a destination

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, vineri seară, că anul 2021 se încheie cu rezultate peste aşteptări din punct de vedere economic, referindu-se la deficit, perspectiva României şi la faptul că euro a rămas sub pragul de 5 euro. Cîţu se declară mândru de aceste rezultate.

”Încheiem anul cu rezultate mult peste aşteptări din punct de vedere economic: 

  • Deficit bugetar mai mic de 7% 
  • Agenţiile de rating au crescut perspectiva României de la negativ la stabil 
  • Moneda naţională a rămas sub pragul de 5 lei pe euro 
  • Datoria publică nu a trecut de 50% din PIB 
ADVERTISING

2021 a însemnat prudenţă, profesionalism şi predictibilitate. Şi mă mândresc cu asta. Indiferent ce ar spune unii, cifrele sunt cifre. Şi arată că, acolo unde a depins de guvern, mi-am îndeplinit misiunea faţă de români”, a mai scris Cîţu.  

Preşedintele PNL afirmă că începem un an nou, cu alt management, altă viziune.  

”Urmează alte provocări, dar vă spun că singura soluţie pentru dezvoltare rămâne liberalismul. Reformele pe care le-am început ca ministru al Finanţelor, apoi ca prim-ministru, le voi continua şi ca preşedinte al Senatului şi preşedinte PNL. V-am promis Romania Liberala şi împreună o să o facem”, a mai transmis Cîţu.  

ADVERTISING

Acesta şi-a început mesajul cu un slogan în engleză: “Life is a journey, not a destination” (Viața este o călătorie, nu o destinație, n.red.) și l-a încheiat cu urarea în română ”La mulţi ani, dragi români”.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇