Cîţu, întrebat dacă s-a convenit ca prima dată premierul să fie de la PNL: Eu aşa cred

Cîţu, întrebat dacă s-a convenit ca prima dată premierul să fie de la PNL: Eu aşa cred

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a fost întrebat, joi seară, dacă la negocierile cu PSD s-a convenit deja ca prima dată premierul să fie de la PNL şi a răspuns: ”Eu aşa cred, că altfel nu am mai discuta”. Liderii liberali care l-au însoţit pe Florin Cîţu la declaraţii au râs când acesta a fost întrebat dacă are senzaţia că pierde partidul prin nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier.

”Astăzi avem o propunere din partea PNL, o propunere de premier, cu care noi credem că am deblocat aceste negocieri. Eu zic că este o mare victorie ca în această coaliţie partidul mai mic să aibă premierul, este o victorie pentru PNL” a declarat, joi seară, după negocierile cu PSD, Florin Cîţu. 

ADVERTISING

Întrebat dacă s-a agreat deja acest lucru, Cîţu a afirmat: ”Eu aşa cred, că altfel nu am mai discuta”. 

Cîţu a afirmat că liberalii nu au pus condiţii social-democraţilor cu privire la persoana premierului, aşa cum a făcut PSD: ”Am înţeles din discuţii că ar fi acceptată o altă variantă din partea noastră, deşi noi nu am pus condiţii pentru nicio persoană, nici măcar peste un an şi jumătate nu punem condiţia să nu fie preşedintele Ciolacu. Noi suntem mai indulgenţi”.  

Liderii PNL care l-au însoţit pe Florin Cîţu - Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur şi Virgil Popescu - au râs când preşedintele PNL a fost întrebat dacă are senzaţia că pierde partidul prin nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier. 

ADVERTISING

”Aţi auzit răspunsul colegilor”, a afirmat Cîţu.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇