Cioloş: Dragă Marcele, cum se face că tu poţi să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să ştim câţi bani aţi furat din România?

Cioloş: Dragă Marcele, cum se face că tu poţi să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să ştim câţi bani aţi furat din România?

Dacian Cioloş l-a întrebat pe Marcel Ciolacu cum se face că îi poate număra salariile, însă românii nu pot să ştie câţi bani a furat PSD din ţara noastră. „Până apuc eu pensia, am toată energia necesară să fac totul ca acest vis urât care se numeşte PSD, împreună cu impostorii lui, să dispară din viitorul modern al ţării”, i-am mai transmis liderul USR preşedintelui social-democraţilor.

Dragă Marcele, cum se face că tu poţi să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să ştim câţi bani aţi furat din România? Pentru cei care nu ştiţi contextul discuţiei, pentru că îmi imaginez că nimeni, niciodată, nu are vreun motiv serios să intre pe pagină la Marcel Ciolacu, trebuie să vă spun că a ieşit din vizuină, supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu – mecanizator agricol – la Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Energie.

ADVERTISING

Într-un text de înaltă ţinută, cum numai pesediştii care îşi iau bacalaureatul după ce ajung deputaţi ştiu să producă, domnul Ciolacu se apucă să-mi numere banii şi pensia. Dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine. Până apuc eu pensia, am toată energia necesară să fac totul ca acest vis urât care se numeşte PSD, împreună cu impostorii lui, să dispară din viitorul modern al ţării”, a scris Dacian Cioloş, joi pe Facebook.  

El a adăugat ironic că „interesul PSD pentru pensii speciale este admirabil”.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„De asta poate se apleacă mai repede şi asupra subiectului pensiilor speciale ale primarilor, pe care PSD le-a adoptat, şi le abrogă mâine. Şi fără să mai pună biruri pe cei care muncesc”, a conchis liderul USR.   

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a lansat, joi, într-un atac la adresa liderului USR Dacian Cioloş, pe care l-a acuzat că „se gudura pe trepte la Kiseleff ca să fie premier”, că a încasat timp de 3 ani câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar şi mai urmează un „mizilic” pentru bătrâneți liniştite: „o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar!”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇