Ciolacu: Vom ataca la CCR proiectul privind desfiinţarea Secției Speciale

Ciolacu: Vom ataca la CCR proiectul privind desfiinţarea Secției Speciale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că social-democraţii vor ataca la Curtea Constituţională proiectul privind desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, considerând că amendamentul adoptat de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor la acest proiect este neconstituţional.

Ne menţinem punctul de vedere – vom ataca la Curtea Constituţională acest proiect cu sau fără acel amendament, pe care eu îl consider neconstituţional”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă, la sediul PSD.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat, joi, raport favorabil proiectului privind desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, adoptând mai multe amendamente, printre care şi unul al deputatului minorităţilor naţionale Ionel Stancu, ce prevede că magistraţii pot fi trimişi în judecată doar cu încuviinţarea CSM.

Stelian Ion: Suntem în linie dreaptă cu desfiinţarea SIIJ. Cel mai bun proiect era cel trimis de Guvern

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!