Ciolacu reacționează după ce PNL, USR-PLUS și UDMR au anunțat cum va arăta guvernul propus, condus de Florin Cîțu

Ciolacu reacționează după ce PNL, USR-PLUS și UDMR au anunțat cum va arăta guvernul propus, condus de Florin Cîțu

PSD nu va vota niciodată „acest guvern al menținerii României în criză”, scrie președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică. Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă!

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic! PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale!”, scrie Ciolacu.

Acesta întreabă dacă președintele Iohannis doarme liniștit când știe că „peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!”.

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au anunțat vineri seară cum au împărțit ministerele.

Florin Cîțu este candidatul la funcția de premier, președintele Senatului va fi un reprezentant al USR PLUS, iar cel al Camerei Deputaților unul al PNL. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanți ai PNL, 6 ai USR PLUS și 3 ai UDMR.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!