Ciolacu: PNL are o majoritate în Parlament susţinută de către USR, PMP şi UDMR. Le urez succes la putere

Ciolacu: PNL are o majoritate în Parlament susţinută de către USR, PMP şi UDMR. Le urez succes la putere

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că după şedinţa în care nu s-a întrunit cvorum pentru a fi votată moţiunea de cenzură „s-au limpezit apele în Parlament” şi că în legislativ „nu mai există gri, ci doar alb şi negru”.

”În acest moment s-au limpezit apele. Nu mai există gri în Parlament, există alb şi negru. Cei care au fost prezenţi să voteze moţiunea de cenzură şi cei care nu.(…)

În acest moment PNL are o majoritate  în Parlament susţinută de către USR, PMP şi UDMR. Le urez succes la putere”, a spus preşedintele PSD.

ADVERTISING

Acesta a adăugat că „PSD, şi după aceste alegeri, va fi cel mai pare partid din România şi va avea cei mai mulţi aleşi locali”.

Întrebat sâmbătă după amiază, într-o conferinţă de presă la Botoşani, de ce PSD, aflat de aproape un an în opoziţie, nu reuşeşte să capitalizeze această situaţie şi să crească în preferinţele electoratului, Marcel Ciolacu a evitat să dea un răspuns tranşant. 

„Cred că am avut discuţii foarte multe de ceea ce a fost, ne interesează din acest moment ceea ce va fi, ne uităm cu toţii spre viitor, avem o nouă echipă a PSD şi un program de reconstrucţie a partidului”, a răspuns preşedintele PSD.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇