Ciolacu i-a încurajat pe tinerii din PSD să facă greșeli, dar să învețe din ele (Video)

Ciolacu i-a încurajat pe tinerii din PSD să facă greșeli, dar să învețe din ele (Video)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a încurajat, sâmbătă, pe membrii organizaţiei de tineret ai partidului „să facă greşeli” şi i-a asigurat că nu vor exista în PSD „repercusiuni în ce priveşte atitudinea şi dreptul la libera exprimare”.

„Mi-aş dori să nu aveţi reţineri să faceţi greşeli şi vă asigur că, în PSD, nu vor exista repercusiuni în ce priveşte atitudinea şi dreptul la libera exprimare. Există nişte linii roşii – a încălcat-o domnul Coarnă acum câteva zile – care ţin de fondul şi de atitudinea PSD, dar nu au ţinut de o anumită liberă exprimare”, a afirmat Ciolacu la Şcoala Politică a TSD de la Cheile Grădiştei.

ADVERTISING

Totodată, liderul social-democrat le-a spus celor din TSD că nu trebuie să fie "după chipul şi asemănarea şefilor" şi, menţionând propria sa experienţă, i-a sfătuit "să nu ardă etape".

"Cel mai important este să învăţaţi din greşelile noastre, încercăm să învăţăm şi noi din greşelile personale, dar e un risc, să nu cumva să picaţi într-o capcană, să fiţi după chipul şi asemănarea noastră. Dumneavoastră trebuie să fiţi total diferiţi, să ieşiţi din linia partidului, trebuie să ne criticaţi cu argumente şi să fiţi altfel, pentru că nu pot fi asemănări ca spirit, poate doar ca atitudine, între generaţii. (...)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu trebuie să fiţi după chipul şi asemănarea şefilor dumneavoastră, trebuie să învăţaţi de la ei, din experienţa lor, preferabil numai lucrurile bune. Trebuie să vă urmaţi singur calea şi vă spun din proprie experienţă să nu încercaţi să ardeţi etape. E normal să vă doriţi să ajungeţi parlamentari, miniştri, dar încercaţi să acumulaţi şi o experienţă administrativă, nu doar politică (...), încercaţi să aveţi un fond cât mai solid", a spus Marcel Ciolacu.

Nu în ultimul rând, el i-a îndemnat pe tinerii social-democraţi să folosească echipa de comunicare de la nivel central pentru a învăţa cum să apară la televiziuni şi în social-media.

ADVERTISING

"Este pentru prima oară când PSD are la nivel central o echipă de comunicare şi o echipă deschisă, care să facă cu dumneavoastră traininguri pentru apariţii tv şi pentru social-media. Nu folosiţi această capacitate, creată de către mine şi domnul Stănescu (n.r. Paul), încă la întreaga capacitate, cât ne-am dori noi", a menţionat liderul PSD.

Marcel Ciolacu la Școala Politică a TSD – 09.04.2022

Discurs susținut de președintele #PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, în cadrul Școlii Politice a TSD, la Cheile Grădiștei

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 9 aprilie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇