Ciolacu, baie de mulțime la Constanța: Niciodată nu voi putea fi “un oficial” (Foto)

Ciolacu, baie de mulțime la Constanța: Niciodată nu voi putea fi “un oficial” (Foto)

Premierul Marcel Ciolacu insistă pe latura sa umană în aparițiile publice. După ce a mers cu metroul și cu avionul de linie, insistând că nu e un exercițiu de imagine, ci doar natura lui, marți, de Ziua Marieni, liderul PSD a făcut o baie de mulțime la Constanța.

Chiar dacă era îmbrăcat la sacou și cravată, el s-a pozat cu oamenii și a susținut că niciodată nu o să poată fi „un oficial” în sensul sobru al cuvântului.

„Vă mulțumesc pentru ziua de astăzi! Faleza din Constanța este incredibilă! Energia pe care mi-o transmiteți de fiecare dată îmi dă putere pentru a depăși toate provocările acestei guvernări!

ADVERTISING

Niciodată nu voi putea fi 'un oficial', ci întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor! De acolo vin și acolo mă simt cel mai bine!”, a scris, pe Facebook, Marcel Ciolacu, postând câteva fotografii de la eveniment.

Vă mulțumesc pentru ziua de astăzi! Faleza din Constanța este incredibilă! Energia pe care mi-o transmiteți de fiecare...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 15 august 2023

Premierul a participat, marți, alături de președintele Klaus Iohannis și de liderul PNL, Nicolae Ciucă, la Constanța, la ceremonia organizată de Ziua Marinei.

Dacă Iohannis a promis sprijin nelimitat pentru Ucraina, Ciolacu a dat asigurări, în discursul susținut în cadrul festivităţilor, că Forţele Navale Române vor primi parte din PIB-ul alocat pentru Apărare.

ADVERTISING

Amintim că Ministerul Apărării tocmai a anunțat, săptămâna trecută, că a anulat procedura de atribuire din Programul de înzestrare „Corvetă multifuncţională”, întrucât ofertantul declarat câştigător nu a semnat acordul-cadru.

Fostul premier Nicolae Ciucă a explicat apoi că problema a fost legată de bani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇