Luptătorul Cătălin Moroșanu va deschide lista PNL la Galați. De ce renunță la Iași

Luptătorul Cătălin Moroșanu va deschide lista PNL la Galați. De ce renunță la Iași
Cătălin Moroșanu la conferința de presă susținută de senatorul liberal George Stângă, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Galați

Senatorul George Stângă, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Galați, a anunțat, vineri, că din echipa sa va face parte și luptătorul K1 Cătălin Moroșanu.

Stângă a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă. În prezent, Moroșanu este consilier judeţean în Iaşi din partea PNL.

”Cu siguranță sunteți surprinși de faptul că ați fost invitați la o conferință de presă la care este prezent și Cătălin Moroșanu. Dar, începând de azi, Cătălin Moroșanu este în echipa PNL la Galați.

Va face parte din echipa mea la Consiliul Județean și va fi alături de noi în toată această perioadă, până la alegerile locale. Și, cu siguranță, după ce voi fi ales președintele CJ, va rămâne în continuare în echipa noastră, pentru a duce la bun sfârșit parteneriatul pe care l-am încheiat”, a declarat liberalul în debutul conferinței.

ADVERTISING

Senatorul a precizat că Moroșanu va deschide lista PNL pentru consilierii județeni.

Cătălin Moroșanu este propunerea pe care o voi face conducerii PNL pentru a deschide lista consilierilor județeni. Este hotărât, determinat. Suntem convinși că avem multe proiecte cu care putem veni în fața dvs.

George Stângă

În tot timpul conferinței de presă, senatorul liberal s-a referit la sportiv cu numele Moroșan, și nu Moroșanu, așa cum este corect.

Proiectul lui Moroșanu

La rândul său, Cătălin Moroșanu a precizat că proiectul său se va axa, în mod evident, pe sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mă bucur că mă aflu alături de voi (...) Îmi doresc foarte mult să schimbăm ceva. Proiectul meu e un proiect pentru sportul de masă, pentru copiii noștri. O educație sportivă care trebuie implementată la nivel județean.

Foarte important este să explicăm părinților că fiecare copil trebuie să facă sport (...) Ăsta este proiectul meu: dezvoltarea sportului de masă, în primul rând în Galați (...) sperăm să facem o echipă frumoasă, ne dorim să avem cât mai multe idei, cât mai multe lucruri pozitive de la voi, gălățenii. Sunt la dispoziția dvs.

Cătălin Moroșanu
ADVERTISING

El a mai punctat că are ”tot know how-ul necesar pentru a face ceva bun, ceva viabil pentru Galați”.

Întrebat de ce nu rămâne la Iași și de ce a ales Galațiul, sportivul a răspuns:

În primul rând, nu am găsit susținere necesară la Iași. Avem un Consiliu Județean pesedist de atâția ani de zile și nu am găsit o susținere necesară pentru a-mi implementa și eu proiectele mele. Pe Comisia de Tineret și Sport mereu am avut buget zero.

Abia acum un an au dat și eu o sumă, 100.000 așa... La câte sporturi sunt în județul Iași, atâția bani au fost. Clar nu poți implementa un proiect dacă nu ai o susținere puternică din partea autorităților.

Cătălin Moroșanu

Senatorul PNL George Stângă este candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, fiind susţinut de PNL şi de USR-PLUS.

Iată și conferința de presă:

https://www.facebook.com/george.c.stanga/videos/855794994827691/?v=855794994827691

Citește și un interviu acordat SpotMedia.ro de Cătălin Moroșanu, despre retragere, planuri de viitor si ce-ar fi făcut dacă nu ajungea să lupte în K1


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇