Bogdan Oprea a demisionat din funcția de purtător de cuvânt la MS: Revin exclusiv la cariera didactică

Bogdan Oprea a demisionat din funcția de purtător de cuvânt la MS: Revin exclusiv la cariera didactică

Bogdan Oprea a transmis că a încetat colaborarea cu Ministerul Sănătății și cu ministrul Vlad Voiculescu și de joi revine exclusiv la cariera didactică, urmând să publice un manual de combatere a fake-news-ului și dezinformării online.

Bogdan Oprea a spus, după ce a demisionat din funcția de consilier la Cabinetul ministrului Sănătății, cu atribuții de purtător de cuvânt, că se întoarce la cariera didactică.

„De astăzi (joi – n.r.) revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât de mult sufletește în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătății încetează, îi mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă și pentru prietenie și-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care și l-a asumat cu curaj”, scrie Bogdan Oprea pe Facebook.

De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât...

Posted by Bogdan Oprea on Thursday, March 11, 2021

Acesta precizează că va publica în curând primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România și va avea și un podcast pe același subiect.

ADVERTISING

Bogdan Oprea părăsește, astfel, Ministerul Sănătății după mai puțin de două luni.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇