Biden: Trump nu ar trebui să mai aibă acces la rapoartele serviciilor de informații

Biden: Trump nu ar trebui să mai aibă acces la rapoartele serviciilor de informații

Președintele american Joe Biden nu crede că predecesorul său în funcție, Donald Trump, ar trebui să aibă acces la rapoartele serviciilor de informații, așa cum este tradiţia pentru foştii lideri de la Casa Albă, din cauza comportamentului său „haotic”. 

Întrebat în timpul unui interviu pentru CBS Evening News dacă este de părere că Trump ar trebui să primească asemenea informaţii, în cazul în care le-ar solicita, Biden a răspuns că nu crede că fostului preşedinte american ar trebui să i se acorde acest privilegiu, notează CNN.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Fox News a anulat emisiunea prezentatorului-vedetă susţinător înfocat al lui Trump

“La ce l-ar ajuta pe el un briefing al serviciilor de informații? Ce impact ar putea avea el, în afară de faptul că i-ar putea scăpa ceva?”, a spus Biden.

Conform tradiţiei, în SUA, foştii preşedinţi pot primi la cerere rapoarte ale serviciilor de informaţii. Un oficial al administraţiei americane a declarat anterior pentru CNN ca Trump nu a formulat până acum o astfel de cerere.

Donald Trump este cunoscut pentru faptul că nu citea integral sau regulat rapoartele zilnice trimise de servicii nici atunci când se afla în funcţie, bazându-se pe informările verbale ale consilierilor săi.

C.S.

Citeşte şi:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!