Barna, după citirea moțiunii: Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România?

Barna, după citirea moțiunii: Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România?

Dan Barna, liderul USR, critică demersul PSD privind moțiunea de cenzură.

El arată că România nu are nevoie și de o criză politică, pe lângă cea sanitară existentă deja.

”Moțiunea de cenzură a PSD este un exercițiu stupefiant de iresponsabilitate.

Avem o criză sanitară, avem o criză economică și domnul Ciolacu insistă să avem și o criză politică.

Cum rezolvă căderea guvernului numărul de paturi ATI? Cum face o moțiune de cenzură deficitul să scadă? Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România după ce au lăsat în urmă dezastrul pe care îl știm cu toții?”, a scris Barna pe contul său de Facebook, după ce moțiunea de cenzură a fost citită în Parlament.

ADVERTISING

Barna îl îndeamnă pe Ciolacul, șeful PSD, să aibă răbdare până la alegerile locale din luna septembrie.

”Domnule Ciolacu, haideți să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze. Nu mai e mult până atunci. Mai aveți încă timp să renunțați la moțiune și să vă concentrați atenția către nevoile reale ale cetățenilor acestei țări.

Printre ele nu a fost niciodată o criză politică”, se mai arată în postare.

https://www.facebook.com/DanBarnaUSR/posts/922550824821882

Moțiunea a fost citită azi

Moţiunea de cenzură „Guvernul PNL – de la pandemie la pande-mită generalizată” a fost citită astăzi în Parlament. Ea a fost iniţiată de PSD şi semnată de 205 de senatori şi deputaţi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Textul a fost citit de la tribuna Parlamentului de purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu. Acesta a anunțat că își dă jos masca, pentru că e o lectură de o oră și îi va fi greu să performeze respectând regulile anti-COVID. El i-a îndemnat însă pe români să se conformeze.

Cum a terminat Romașcanu de citit, Marcel Ciolacu a declarat ședința închisă. Orban va avea ocazia să se apere la dezbatere, dar a făcut și acum, la ieșirea de la Parlament, declarații, în care s-a arătat uimit de minciunile gogonate înșirate.

ADVERTISING

Premierul a anunțat că va ataca moțiunea la CCR azi sau mâine și spune că PSD ar trebui să oprească demersurile până când Curtea se va pronunța.

Iată aici mai multe detalii - PSD a prezentat moţiunea de cenzură în Parlament. Orban anunță că o atacă la CCR: Eu așa o colecție gogonată de minciuni n-am văzut în 30 de ani!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇