Actorul Claudiu Bleonț a pierdut Primăria Beliș în fața actualului edil care e condamnat definitiv pentru dare de mită

Actorul Claudiu Bleonț a pierdut Primăria Beliș în fața actualului edil care e condamnat definitiv pentru dare de mită

Actorul Claudiu Bleonț, candidat pe listele PNL la Primăria comunei Beliș din judeţul Cluj, a obținut doar 154 de voturi, pierzând astfel alegerile.

A câștigat actualul edil, Viorel Matiș (PSD), care a primit de două ori mai multe voturi, chiar dacă a fost condamnat definitiv de instanța Curții de Apel Cluj, chiar cu câteva zile înainte de alegeri, pentru dare de mită, informează Actual de Cluj.

La urne s-au prezentat 841 de persoane, din cele 1.182 înscrise pe liste, ceea ce înseamnă o prezență la vot de 73%.

ADVERTISING

”Când cel mai performant primar din România, la nivel de oraș mare, îți oferă sprijinul său, asta nu poate să însemne decât un singur lucru: că proiectele gândite pentru comuna Beliș sunt valoroase și că, în echipă, pot fi realizate. Așa că îi mulțumesc sincer lui Emil Boc pentru toată susținerea, pentru disponibilitatea de a mă sfătui.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Emil, am atâtea de învățat de la tine și o voi face spre binele sătenilor comunei Beliș, și pentru că mi-a arătat că atunci când lucrezi în echipă nimic nu este imposibil. Așa că oameni buni haideți la vot pe 27 septembrie. Haideți să facem împreună din Beliș mândria și nu rușinea Clujului”, scria înainte de vot Bleonţ, pe contul său de Facebook.

ADVERTISING

Vezi toate știrile despre rezultatele alegerilor locale


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇