Tot ce trebuie să știi despre cele mai tari tendințe în materie de culori din acest sezon: îmbunătățește-ți stilul și decorul casei cheltuind cu 80% mai puțin

Tot ce trebuie să știi despre cele mai tari tendințe în materie de culori din acest sezon: îmbunătățește-ți stilul și decorul casei cheltuind cu 80% mai puțin

Culoarea este un instrument puternic, care poate schimba starea de spirit a oamenilor, evocă sentimente și dă o semnificație diferită subiectelor și experiențelor. Și totuși, în alegerea noastră de zi cu zi a ambianței și a hainelor, adesea rămânem la combinații de culori care sunt sigure și comune, temându-ne să experimentăm și să încercăm ceva nou.

În timp ce iarna fără sfârșit ne-a dat puțină motivație pentru a deveni îndrăzneți și pentru a alege noi culori vibrante pentru ținute și decorațiuni interioare, acum este în sfârșit momentul să scăpăm de acele helănci gri, jachete și paltoane negre. Vara este chiar după colț și nici un moment nu ar putea fi mai bun pentru a-ți împrospăta garderoba și a începe propria revoluție a culorilor.

Împreună cu BestSecret, am reunit cele mai tari (și mai îndrăznețe) tendințe în materie de culori din acest sezon, pe care te așteptăm să le descoperi.

În lupta împotriva părerii comune conform căreia culorile exotice și vibrante sunt greu de combinat, am căutat între ofertele acestui paradis secret al cumpărăturilor și am obținut combinații de ținute menite să inspire alegerile tale vestimentare de vară.

Nu ai auzit încă despre BestSecret? Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acesta este unul dintre cele mai mari secrete din comunitatea de shopping! Acest magazin online cu circuit închis este accesibil numai pe bază de invitație și oferă beneficii incredibile pentru membrii săi: peste 3.000 de mărci și designeri cu reduceri de până la 80%, pe tot parcursul anului!

Până la sfârșitul lunii aprilie, livrarea este absolut gratuită – așa că grăbește-te și înregistrează-te înainte de a rămâne fără invitații.

Buchet de vară

Nu există o inspirație mai bună, atunci când vine vorba de palete de culori, decât culorile naturii. Petalele palide, combinate cu roz exotic și verde natural, vor ajuta la crearea unei combinații proaspete de vară.

Alege una dintre ținutele de mai jos pentru un look casual de vară și bucură-te de pozitivitate și fericire alături de noi cu aceste culori vibrante.

4-4

Nu-ți fie teamă să combini mai mult de 2 culori într-un singură ținută! Mai multe culori, care sunt atent selectate pentru a se complimenta reciproc vor face ca ținuta ta iasă în evidență din mulțime și te vor pune în centrul atenției.

5-3

Și cine știa că nuanța roz a vinului va crea un accent de culoare atât de perfect în ținuta unui bărbat? Inspiră-te din această selecție pe care am pregătit-o pentru acele zile de vară timpurie.

3-6

Îmbătător

Această paletă care oferă inspirație aduce împreună lavanda galbenă vibrantă, cu parfum dulceag, roz parfumat și un verde răcoros sau o apă clară. Un alb cremos ar adăuga prospețime acestei combinații și ar ușura crearea unei ținute potrivite.

Fusta midi satinată, măgulitoare, împreună cu o pereche de sandale cu toc înalt cu bretele vor garanta un aspect feminin extraordinar. Te sfătuim să te joci cu texturile și să le combini cu niște tricotaje potrivite pentru serile răcoroase de vară.

1-5
Summer2021_Look-05_014_800x533px_96dpi_sRGB

Această paletă de culori arată grozav și pentru bărbați și este perfectă pentru a fi combinată cu perechea preferată de blugi într-o nuanță deschisă de albastru sau alb fildeș.

6-3
Summer2021_Look-09_011_800x533px_96dpi_sRGB

Un alt sfat de la noi este să achiziționezi articolul must-have pentru vară – o cămașă perfect albă din in, care va servi ca piesă esențială pentru orice combinație de culori pe care dorești să o creezi în ținuta ta.

BestSecret oferă în prezent cămăși pentru fiecare gust și gamă de prețuri – înregistrează-te acum și descoperă Gant, Guess, Diesel și Emporio Armani cu reduceri de până la 80%.

Nu numai hainele ar putea beneficia de o culoare proaspătă, ci și atmosfera casei tale. Anul acesta petrecem mai mult timp acasă decât oricând și schimbarea din când în când a unor elementele de decor ar ușura starea de spirit pentru fiecare membru al familiei.

BestSecret oferă o mare varietate de accesorii pentru casă la un preț foarte accesibil – vei găsi cu ușurință acele piese centrale perfecte, în culoarea dorită sau poți opta pentru preferințele noastre personale din selecția de mai jos.

2-5

Sperăm că te-am convins că există întotdeauna loc pentru experimente atunci când vine vorba de culori. Iată secretul: nu te lăsa intimidat niciodată de culorile pe care nu ai încercat încă să le porți, trebuie să fii suficient de curajos și să încerci combinații neobișnuite.

Ne bucurăm să te sprijinim în această misiune de cumpărături și ne-am dori încă o dată să accepți o invitație exclusivă la BestSecret – o platformă de cumpărături pentru bărbați, femei și copii, cu reduceri de până la 80% la majoritatea ținutelor la modă, oferite de designeri.