Solistul trupei Quo Vadis a murit într-un accident

Solistul trupei Quo Vadis a murit într-un accident

Laci Farkas, solistul şi liderul trupei rock Quo Vadis, a murit, sâmbătă, într-un grav accident, pe DN 59, aproape de Timişoara.

„Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați să intervină la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Șagului, în care au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un alt bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar.

ADVERTISING

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani și rănirea conducătorului auto de 22 de ani”, a transmis IPJ Timiș, despre accident.

Ulterior, presa locală a relatat că bărbatul care a murit era László Farkas.

Împlinise 51 de ani, la începutul lunii noiembrie.

În 1991, Laci Farkas a fost unul din fondatorii Quo Vadis, alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, care mai cântă şi azi.

QUO VADIS (RO)

QUO VADIS (RO)Trupa timișoreană va susține un concert extraordinar în cadrul festivalului și suntem convinși că apariția artiștilor din orașul de pe Bega va isca un viu interes în rândurile publicului, având în vedere faptul că recitalurile lor sunt destul de rare. Farkas László (chitară, voce, muzicuţă), Borbély Szilárd (tobe, percuție), Kiss Attila (chitară bas, voce) şi Teodor Pop (claviaturi)A temesvári eggyütes rendkívüli koncertet fog tartani a fesztiválon, és meggyőződésünk, hogy a Bega menti város művészeinek megjelenése nagy érdeklődést kelt a közönség számára, mivel előadásaik nagyon ritkák.Farkas László (vokál, gitár és szájharmonika), Borbély Szilárd (dobok, ütőhangszerek), Kiss Attila (basszus, vokál) és Teodor Pop (billentyű)The band from Timisoara will hold an extraordinary concert during the festival and we are convinced that the appearance of the artists from the city of Bega will spark a keen interest among the public, given that their gigs are quite rare.Farkas László (guitar, vocals, harmonica), Borbély Szilárd (drums, percussion), Kiss Attila (base-guitar, vocals) and Teodor Pop (keyboards)

Publicată de Tusnad Gastro Blues Fest pe Luni, 16 decembrie 2019
Trupa timișoreană QUO Vadis, pe scena Rock & Blues Nights by Cluj Blues Fest

Pe lângă această trupă, Laci Farkas a lansat şi Leslie Wolf and The Groovemakers.

Leslie Wolf & The Groovemakers - Save Me

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇