Revista People a desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” din 2023 (Foto)

Revista People a desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” din 2023 (Foto)

Actorul Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul neurochirurgului Derek „McDreamy” Shepherd în serialul „Grey’s Anatomy”, a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2023 de revista People.

„Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieţii mele”, spune nativul din Maine, în vârstă de 57 de ani, în articolul de copertă din această săptămână. „Este frumos să ai recunoaşterea şi, cu siguranţă, ego-ul meu creşte, dar îmi oferă ocazia de a-l folosi pentru ceva pozitiv”.

Cel mai aproape de inima sa este Dempsey Center, pe care l-a fondat în onoarea mamei sale decedate, pentru a sprijini pacienţii cu cancer şi pe cei dragi acestora.

ADVERTISING

Printre alte pasiuni se numără şi aceea de a fi un familist alături de soţia sa Jillian, în vârstă de 57 de ani, artist de make-up şi fondatoare a propriei linii de produse de înfrumuseţare, şi de copiii lor Talula, în vârstă de 21 de ani, şi gemenii Sullivan şi Darby, în vârstă de 16 ani, precum şi de a se perfecţiona în a conduce maşini de curse.

Venice - Ferrari Photocall
Foto: Hepta.ro

„Am fost complet şocat, apoi am început să râd, ca şi cum ar fi fost o glumă, nu? Întotdeauna am fost domnişoara de onoare!”, a glumit actorul la aflarea veştii. „Uitasem complet de asta şi nici nu m-am gândit vreodată să fiu în această poziţie”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ceea ce priveşte modul în care vor reacţiona copiii săi, Dempsey a spus că „vor face glume pe seama mea şi vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să fiu, ceea ce este bine, ei mă menţin tânăr”.

În decembrie, îşi va demonstra abilităţile sale de pilot de curse în filmul biografic „Ferrari” regizat de Michael Mann (care a primit un acord interimar din partea SAG-AFTRA pe fondul grevei actorilor), unde îl interpretează pe pilotul italian Piero Taruffi.

Filmul l-a învăţat o lecţie despre asumarea riscurilor - dar în afara circuitului. „Asta m-a învăţat că, dacă vrei cu adevărat ceva, trebuie să o faci singur”.

Venice Ferrari Premiere
Foto: Hepta.ro

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇