Prințul Harry își compară viața în familia regală cu cea a unui animal la grădina zoologică

Prinţul Harry a mărturisit, într-un nou podcast publicat joi, că viaţa sa ca membru al familiei regale britanice a fost ca a unui „animal la zoo” şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de aspectele publice ale responsabilităţilor familiei regale.

Vorbind cu gazdele Monica Padman şi Dax Shepard în podcastul "Armchair Expert", prinţul a discutat despre disconfortul său de a fi constant în vizorul public, comparându-se cu celebrul rol al lui Jim Carrey din "The Truman Show". 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Este rolul corect? Zâmbeşte şi suportă-l. Obişnuieşte-te cu asta. Aveam 20 de ani şi mă gândeam că nu vreau acest job, nu vreau să fiu aici. Nu vreau să fac asta", a declarat el în podcast. "Uite ce i-a făcut asta mamei. Cum mă voi stabili vreodată şi voi avea o soţie şi familie, când ştiu că se va întâmpla din nou?", s-a întrebat el. 

"Este un amestec între The Truman Show şi a fi la zoo", a adăugat el. 

Declaraţiile prinţului Harry vin după ce el şi soţia sa Meghan au renunţat la rolul oficial din cadrul familiei regale britanice şi după acuzaţiile publice la adresa familiei pe care le-au făcut în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, în martie.  

Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor cu declaraţiile şocante din interviu, inclusiv acuzaţia că membrii familiei regale britanice au discutat despre posibila culoare a pielii primului copil al cuplului, Archie. 

Citește și: Prințul Harry spune că s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa îi distrugea sănătatea mintală


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!