Oana Pellea are Covid: Traversez o formă ușoară. Mă felicit că m-am vaccinat

Oana Pellea are Covid: Traversez o formă ușoară. Mă felicit că m-am vaccinat

Actrița Oana Pellea anunță că are Covid și spune că datorită faptului că este vaccinată cu ambele doze are o formă ușoară a bolii.

”Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! (…) Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a scris actrița pe Facebook.

Oana Pellea afirmă că, după ce a intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19, s-a autoizolat și și-a făcut teste rapide, iar rezultatele au fost negative.

Ulterior, a făcut și un test PCR, iar de această dată rezultatul a fost pozitiv.

ADVERTISING

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”

Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă!

E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact”, a mai scris Oana Pellea.

Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu...

Publicată de Oana Pellea pe Miercuri, 13 octombrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇