O statuie a supereroului Black Panther a fost expusă la Madame Tussauds, care se redeschide săptămâna viitoare

O statuie a supereroului Black Panther a fost expusă la Madame Tussauds, care se redeschide săptămâna viitoare
Foto: www.madametussauds.com

Statuia din ceară a supereroului Marvel Black Panther a fost expusă, vineri, la Muzeul Madame Tussauds din Londra, înainte de redeschiderea acestuia săptămâna viitoare, scrie Reuters.

Regele din Wakanda este îmbărcat în costumul distinctiv al eroului Black Panther, cu un efect luminos de vibranium care face ca vestimentaţia să se coloreze în violet atunci când este atinsă de vizitatori. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Vibranium este un metal extras din Wakanda în benzile desenate ale Marvel.

Statuia din ceară este expusă în "Sala Eroilor Marvel", care va fi redeschisă luni, ca urmare a faptului că Anglia relaxează restricţiile impuse ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Joi, Muzeul a transmis că a mutat modelele din ceară ale prinţului Harry şi soţiei sale Meghan, care au renunţat în urmă cu un an la obligaţiile lor în familia regală şi s-au mutat la Los Angeles, în zona dedicată celebrităţilor de la Hollywood. Iniţial, cele două statui se aflau alături de alţi membri ai familiei regale. 

În noua secţiune, vizitatorii pot vedea statui ale actorilor Angelina Jolie, George Clooney sau Tom Hardy.  


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!