Locuinţa de vis a fanilor Star Wars: Dacă Darth Vader ar fi o clădire (Foto)

Locuinţa de vis a fanilor Star Wars: Dacă Darth Vader ar fi o clădire (Foto)

Fanii Star Wars, în special cei atraşi de partea întunecată a seriei, au acum ocazia să locuiască într-o casă construită după chipul lui Darth Vader, cu masca şi casca de rigoare.

Vorbim de un moft pentru care ar trebui să scoată din buzunar 4.300.000 de dolari, suma la care a fost evaluată casa numită după lordul întunericului, scoasă recent la vânzare în Houston, Texas.

Cu o suprafaţă de 650 de metri pătraţi, casa vine la pachet cu un teren de peste 1.600 de metri pătraţi.

Casa Darth Vader a fost construită în 1992 pentru un chirurg plastic, fan înfocat al celebrului personaj negativ, cel care a şi creat designul interior şi exterior al locuinţei. Între timp, copiii săi au crescut şi au plecat de acasă, iar casa a devenit prea mare pentru o singură persoană, motiv pentru care a decis să o vândă, scrie Houston Chronicle.

ADVERTISING

Casa are patru dormitoare, cinci băi, un birou, o bibliotecă, mai multe zone de zi, spaţii generoase de depozitare şi un garaj cu o capacitate de patru maşini.

La interior, lumina albastră, canapeaua care pare să descurajeze socializarea şi decorul ce aminteşte în general de un muzeu evocă la rândul lor atmosfera unui bârlog de răufăcător.

casa-Darth-Vader2
Foto: www.har.com
casa-Darth-Vader4
Foto: www.har.com
casa-Darth-Vader5
Foto: www.har.com
casa-Darth-Vader6
Foto: www.har.com
casa-Darth-Vader7
Foto: www.har.com

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇