Julian Sands e dispărut de 12 zile. Autoritățile nu au reușit să găsească nicio urmă a actorului

Julian Sands e dispărut de 12 zile. Autoritățile nu au reușit să găsească nicio urmă a actorului

Autorităţile californiene nu au găsit nicio urmă de localizare a lui Julian Sands, la 12 zile de la dispariţia actorului. Condiţiile meteo nu permit căutarea în unele zone periculoase.

Actorul britanic, în vârstă de 65 de ani, a dispărut pe 13 ianuarie în timp ce făcea o drumeţie în zona Baldy Bowl din Munţii San Gabriel, la nord de Los Angeles, transmite BBC.

Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino susţine că făcut "numeroase" căutări terestre şi aeriene.

California a fost lovită recent de furtuni puternice. Cu toate acestea, departamentul şerifului a precizat că acţiunile de căutare vor continua, "dacă condiţiile meteo şi terestre o vor permite".

ADVERTISING

Un purtător de cuvânt al departamentului a declarat pentru agenţia de ştiri PA că în zonele mai înalte nu au fost efectuate căutări din cauza vremii.

Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a răspuns la numeroase apeluri pe Muntele San Antonio, cunoscut local ca Mount Baldy, şi în zona înconjurătoare în ultimele patru săptămâni.

Acesta i-a avertizat pe excursionişti să "stea departe" de acea zonă, adăugând că este "extrem de periculoasă", chiar şi pentru cei experimentaţi.

Născut în Yorkshire, Julian Sands a apărut în zeci de filme şi emisiuni TV, dar rolul principal din filmul britanic de dragoste "A Room With A View" din 1985 a fost cel care i-a adus faima la nivel mondial.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El locuieşte în cartierul North Hollywood din Los Angeles împreună cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz. Au doi copii.

Julian Sands a vorbit în trecut despre dragostea sa pentru drumeţii şi alpinism. Când a fost întrebat în 2020 ce îl face fericit, el a răspuns: "Aproape de vârful unui munte într-o dimineaţă glorioasă şi rece".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇