Giorgia Meloni s-a despărțit de partenerul ei, după ce individul i-a propus unei colege sex în trei

Giorgia Meloni s-a despărțit de partenerul ei, după ce individul i-a propus unei colege sex în trei

Premierul Italiei, Giorgia Meloni (46 de ani), a anunțat că a decis să se despartă de partenerul său de viaţă, din cauza unor comentarii făcute de bărbat la televiziune. Cei doi au împreună o fetiţă de 7 ani și au format un cuplu timp de 10 ani.

Partenerul despre care vorbim este jurnalistul de televiziune Andrea Giambruno (42 de ani), care a făcut declaraţii vulgare, fără să ştie că este înregistrat.

Giambruno este prezentatorul unui program de știri difuzat de Mediaset, parte a grupului media deținut de moștenitorii lui Silvio Berlusconi.

ADVERTISING

Giorgia Meloni, 46 de ani, a anunţat vineri, pe Facebook, că urmează să se despartă de el, relatează AFP.

394482967_883639746462903_8412007930003581231_n

”Relaţia mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape zece ani, s-a terminat (...). Drumurile noastre s-au îndepărtat de o vreme şi a venit momentul să luăm act de acest lucru”, scrie ea în mesaj, alături de un selfie vechi de mai mulţi ani, în care apare zâmbind împreună cu fostul său partener şi fiica lor pe atunci mică.

Acest anunţ intervine după difuzarea unor declaraţii scabroase ale lui Andrea Giambruno.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceste declaraţii au fost difuzate marţi şi joi seara, într-o emisiune satirică, la postul Canale 5.

În înregistrarea difuzată joi seara, jurnalistul o întreabă pe o colegă ”Cum te cheamă? Ne cunoaştem? Unde te-am văzut? Eram criţă?”.

”Cum, draga mea? Ştii că am o relaţie cu (nume cenzurat)? Tot Mediasetul (trustul de presă unde lucrează - n.red.) o ştie şi acum şi tu. Dar căutăm a treia participantă. Vrei să faci parte din grupul nostru de lucru? Ţi-ar plăcea?”.

Aceste declaraţii au ajuns pe prima pagină a presei italiene, creând o situaţie stânjenitoare pentru premier. Meloni se află la putere de doar un an şi s-a prezentat în campania electorală dept ”o mamă creştină”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇