Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic. Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic. Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului

Actorul Florin Piersic, aflat în continuare în Spitalul Foişor, a fost, vineri, reevaluat cardiologic, specialiştii stabilind că starea sa nu prezintă modificări semnificative faţă de zilele anterioare.

”Vă informăm că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic şi se prezintă cu stare generală stabilă, fără modificări semnificative faţă de zilele anterioare. Continuăm monitorizarea funcţiilor vitale, a probelor inflamatorii şi a programului de kinetoterapie”, au transmis, vineri după-amiază, reprezentanţii Spitalului Foişor.

ADVERTISING

Actorul a fost mutat, joi, din Secţia ATI a Spitalului Foişor într-un salon din Compartimentul Septic al unităţii medicale.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joia trecută, la Spitalul ”Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, în urmă cu câteva zile, ulterior, el fiind trasferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, apoi la Institutul ”Matei Balş” din Capitală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇