Elton John e bolnav de Covid-19 şi şi-a anulat concertele

Elton John e bolnav de Covid-19 şi şi-a anulat concertele

Simbol al muzicii pop, Elton John a anunţat că a fost testat pozitiv la Covid-19 şi a anulat două concerte prevăzute la Dallas, în sudul Statelor Unite, în cadrul turneului său mondial de adio.

„Am contractat Covid şi trebuie deci să reprogramez concertele mele de la Dallas”, a scris cântăreţul în vârstă de 74 de ani, pe contul său de Instagram.

„Din fericire, sunt vaccinat complet şi am primit doza a treia, iar simptomele mele sunt uşoare, deci sunt sigur că pot să susţin concertul sâmbătă, la North Little Rock, în Arkansas”, a adăugat Sir Elton John.

ADVERTISING

„Este mereu o decepţie să amâni concerte (...), dar vreau să asigur siguranţa mea şi pe a echipei mele”, a explicat muzicianul. 

Cele două concerte de la Dallas vor fi reprogramate şi cei care au bilete vor fi contactaţi rapid, a precizat artistul. 

Superstarul şi-a început turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road” în 2018, plănuind peste 300 de întâlniri în trei ani în întreaga lume, înainte de a fi afectat de pandemia de coronavirus.

În septembrie 2021, el a lansat „The Lockdown Sessions”, un nou album în întregime compus din colaborări cu tineri artişti. 

Elton John – Ultimate Zoom – The Lockdown Sessions

Elton John a vândut mai mult de 300 de milioane de discuri în lume, a susţinut peste 3.500 de concerte şi i-a fost dedicat un film, „Rocketman”, lansat în 2019. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇